Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου, στην Αθήνα, η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας. Η Πανελλαδική Επιτροπή, με βάση το κείμενο και την Ανακοίνωση που εγκρίθηκε από την προηγούμενη Πανελλαδική Επιτροπή ((18-19 Μάρτη), ασχολήθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική δράση της Συνεργασίας και ανέπτυξε παραπέρα την συζήτηση γύρω απο τις διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα ζητήματα, που βρίσκεται σε εξέλιξη στα πλαίσια της Συνεργασίας.

2. Η Πανελλαδική Επιτροπή ολοκλήρωσε τις εργασίες της με την απόφαση για: α) Πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στο τελευταίο δίμηνο του 2017, με εισήγηση που θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες, το σώμα της οποίας θα αποτελέσουν το επικαιροποιημένο κείμενο για τις διεθνείς και εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, η Απόφαση που ενέκρινε η Πανελλαδική Επιτροπή της 18-19 Μάρτη 2017, η Απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης του 2013 και η Ιδρυτική Διακήρυξη της ΠΑΑΣ του 2012. β) Το άνοιγμα προσυσκεψιακού δημόσιου διαλόγου στο ιστολόγιο της Συνεργασίας αμέσως μόλις δοθούν στη δημοσιότητα τα κείμενα εισηγήσεων της Συνεργασίας για την Πανελλαδική Σύσκεψη της.

3. Η Πανελλαδική Επιτροπή καλεί όλους τους συναγωνιστές της Συνεργασίας, όλα τα τοπικά σχήματα με τη συμμετοχή τους στο δημόσιο διάλογο και με την συνέχιση της συζήτησης στις τοπικές συνελεύσεις να συμβάλουν στην παραπέρα ενίσχυση της προσπάθειας της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας.

Ιούλης 2017