Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ-ΑΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες η Παραμυθιά, η Ηγουμενίτσα και γενικά η Ήπειρος αποτελεί «τουριστικό» προορισμό κυβερνητικών στελεχών (πρωθυπουργός - υπουργοί - βουλευτές), αλλά και της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ). Ο καθένας για δικό του λόγο, αλλά και όλοι με κοινό παρονομαστή την αντιλαϊκή πολιτική, σε όφελος της αστικής τάξης και του κεφαλαίου ντόπιου και ξένου.

Οι μεν κυβερνητικοί προκαλούν με την προπαγάνδα για άνεμο «δίκαιης ανάπτυξης», την ώρα που ετοιμάζουν ένα νέο γύρο σφαγής των εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων.

Οι δε της αντιπολίτευσης για να ανασυγκροτήσουν τα δικά τους μπλοκ που έχουν φθαρεί, όσο εκείνοι ήταν οι διαχειριστές του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, αλλά και για να προπαγανδίσουν τη νέα …«σωτήρια» φιλελεύθερη πολιτική τους, που θα ρημάξει όποια λαϊκή κατάκτηση μείνει όρθια.

Και οι μεν και οι δε, πρωταγωνιστές της μνημονιακής αθλιότητας, υποταγμένοι πλήρως σε ΕΕ και ΔΝΤ, παραδίνουν τη χώρα βορά στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα Ευρωπαίων και Αμερικανονατοϊκών.

Κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση, συμφωνούν στη παραρτημοποίηση της χώρας, σ’ ένα μοντέλο μεταπρατικής οικονομίας, με παραπέρα αποβιομηχάνιση, παραπέρα καταστροφή-συρρίκνωση του πρωτογενή τομέα, ξεκλήρισμα της φτωχομεσαίας αγροτιάς, μεγαλύτερη διατροφική εξάρτηση, χώρα γκαρσονιών και φτηνού τουρισμού.

Ο σκληρά δοκιμαζόμενος λαός του τόπου μας δεν ξέχασε ποιος ήταν στο τιμόνι της επίθεσης και ποιος σήμερα την προχωρά.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ παίρνουν τα εύσημα από ευρωπαίους και Τραμπ για την … «αποτελεσμάτικότητά» τους.

Σε αντίθεση με λογικές που αναπαράγουν αυταπάτες, οδηγούν την πάλη στα κοινοβούλια και γίνονται πολιτική ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, η ΛΑ-ΑΑΣ καλεί το λαό της Θεσπρωτίας να καταγγείλει τις επισκέψεις αυτές σαν τη μέγιστη κοροϊδία, να γυρίσει την πλάτη στα αντιδραστικά κόμματα και να αναπτύξει τους δικούς του αγώνες.

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ -ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Ηγουμενίτσα 01-11-2017