Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ο σύντροφος Άρης θα ζει για πάντα στους αγώνες μας!

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το θάνατο του συντρόφου και συναγωνιστή Άρη Λάμπρου, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 -12-2017.

Ο Άρης Λάμπρου γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1952 συνδέθηκε με το μαρξιστικό-λενινιστικό κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια πρώτα στην ΠΠΣΠ και λίγο αργότερα στο ΚΚΕ(μ-λ). Στα τριάντα πέντε χρόνια της αδιάλειπτης πολιτικής του δράσης προσέφερε με ανιδιοτέλεια και με σεμνότητα όλες του τις δυνάμεις όχι μόνο για την ανάπτυξη της οργάνωσής του αλλά και για την ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος της χώρας μας.

Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά, ιδιαίτερα στο πλαίσιο του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας, στο ΔΣ του οποίου εκλέχθηκε επανειλημμένα, κερδίζοντας επάξια την εκτίμηση των συναδέλφων του. Υπήρξε μέλος της πρώτης διεθνούς συντονιστικής επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Λαϊκού Αγώνα (ILPS), εκλεγόμενος στην ιδρυτική σύνοδο το 2001 στην Ολλανδία ως συνδικαλιστής, μέλος ελληνικού εργατικού σχήματος.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο πλαίσιο της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης προσφέροντας το καλύτερο δυνατό.

Ο σύντροφος Άρης θα ζει για πάντα στους αγώνες μας!