Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση για την Πανελλαδική Σύσκεψη

Η παρακάτω πρόσκληση απευθύνθηκε σε συγκεκριμένες πολιτικές συλλογικότητες

Πρόσκληση – Κάλεσμα

Στις 10 – 11 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 2η Πανελλαδική Σύσκεψη της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας (ΛΑ-ΑΑΣ) μετά από κάλεσμα της Γραμματείας και της Πανελλαδικής Επιτροπής της.

Η Πανελλαδική Σύσκεψη της ΛΑ-ΑΑΣ συγκαλείται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την εργατική τάξη και τον λαό μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κλιμάκωση της επίθεσης κεφαλαίου – κυβέρνησης και ιμπεριαλιστών. Σε μία περίοδο που ο ανταγωνισμός των ιμπεριαλιστών στην περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου, της Μ. Ανατολής και των Βαλκανίων φέρνει πολέμους και επεμβάσεις, αιματοκύλισμα λαών και καταστροφή χωρών, «φουσκώνει τα πανιά» των εθνικισμών , του φασισμού και όλων των αντιδραστικών δυνάμεων.

Η ΛΑ-ΑΑΣ με την παρέμβασή της, επιδιώκει να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση του εργατικού – λαϊκού κινήματος σε μία κατεύθυνση αγώνα και διεκδίκησης, κόντρα στις λογικές της υποταγής και της ηττοπάθειας, κόντρα στις απόψεις της διαχείρισης και του κυβερνητισμού, ενάντια στον ρεφορμισμό και την ταξική υποταγή.

Στις δύσκολες σημερινές συνθήκες για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, η ευθύνη όσων παλεύουν για να βγει ξανά ο λαός και το εργατικό κίνημα στο προσκήνιο, μεγαλώνει και απαιτείται η συσπείρωση τους , στους στόχους και στα μέτωπα πάλης που ανοίγονται μπροστά μας.

Η ΛΑ-ΑΑΣ από την πρώτη φάση της συγκρότησής της (Οκτώβρης 2013), δρα με το δικό της πολιτικό στίγμα μέσα στους αγώνες και τη μαζική πάλη και προωθεί ταυτόχρονα την υπόθεση ευρύτερες αγωνιστικές και αριστερές δυνάμεις να συναντηθούν σε κοινό αγώνα στο μαζικό κίνημα και στις εστίες αντίστασης.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε και να παρέμβετε στις διαδικασίες της 2ης Πανελλαδικής Σύσκεψης, το Σάββατο 10 Μάρτη (ώρα 10 π.μ.-8 μ.μ.) και την Κυριακή 11 Μάρτη 2018 (ώρα 9π.μ.- 3 μ.μ.) στη Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός 75).